... är en magisk och oväntad upplevelse. Efter den mörka granskogen kom vi fram till en ljus glänta och där runt hörnet fanns plötsligt massor av tomtar av alla de slag. Kulor och stjärnor hängde i träden och där fanns också en liten och enkel sittplats som gjord för vila, kontemplation och fika. Förundransfaktorn var stor och det tog ett tag innan vi hämtat oss och kunde ta in allt. Man undrar ju lite vem som började pynta här i skogen och det verkar ha varit här under många år, läste nånstans minst fem år.  

  


 

 

  


 

Det är en blandad skara tomtar, äldre vintage och modernare figurer, men alla lika fina på sitt sätt. Den sista har nog varit med ett tag och liknar i sitt tilltufsade tillstånd nästan ett skogstroll där under stenen.

Skogen här är så speciell, som jag skrev om i mitt förra inlägg, så man förväntar sig både tomtar och troll. En och annan vätte kan nog också ha sin boning här. Vi kanske åker hit under julen och tar med en tomte eller två som får bosätta sig i skogen. Det är ju egentligen där skogstomtarna hör hemma enligt sägnen. 

Var rädda om er och ha en fin helg. Kramen ❤️