... en midsommarkrans och hänger den om ditt hår.
Du skrattar åt mångubbens benvita glans,
som högt över tallen står.
I natt skall du dansa vid Svartrama tjärn
i långdans, i språngdans på glödande järn.
I natt är du bjuden av dimman till dans,
där Ull-Stina, Kull-Lina går.

Visa vid midsommartid med text av Rune Lindström 
Midsommar är kanske den mest mytomspunna tiden på året och redan som liten flicka lärde jag mig att plocka blommor och lägga under kudden. Jag saknar lite den ljusa midsommarnatten i norrland men hittar även mystiken och nattens magi här på sydligare breddgrader. Vid den trolska dammen med de gamla almarnas lövtak och guldfiskar och grodyngel som bildar ringar på den mörka vattenytan. Så tacksam att jag har detta lilla paradis alldeles inpå knutarna.Sommarängar med allsköns blomster och vackra vildrosor med en doft som jag minns från min barndom.
Jag har firat midsommar med nära & kära i vackra Halland där vallmoblommorna pryder dikesrenen och kaprifolen blommar. Det är precis så jag vill ha min midsommar när den är som bäst. Som traditionen bjuder blev det också ett svalkande havsdopp. 

  


  


 


Sommaren går alldeles för fort, just den här tiden önskar jag att jag kunde hålla kvar lite längre. Men eftersom det ej låter sig göras tar jag tillvara varje minut och gläds åt den.

Sommarkramar och en önskan om en lång skön sommar till er alla!